Lång dag eller kort natt?

God kväll gott folk!
  Idag har familjen H haft en rätt skum dag, det gäller nog våran inneboende också...

Vi börjar från början (av dygnet) med att jag lägger mig 00:10. Sedan ringer min väckarklocka 03:30, då jag väcker Alvin. Han ska nämligen iväg till doktorn och göra ett EEG-test och då måste man sova, alltså måste man släpa dit ett barn som är halvt medvetslös av rubbad nattsömn. Efter en "morgon" med BU, leklera och ritande så blir det dags att åka till doktorn.
 -Pappa, pappa, är jag ett sladdbarn???

Ludde som är hemma med våran inneboende får en akuttid samtidigt som vi är i Falun och får klämma ut var ur en böld stor som en femkrona utan sina föräldrar...tur vi har dig M. Måste säga att vi har två duktiga killar när det gäller sjukhus mm, de har ju rutin... Och allt detta innan klockan har slagit 10 - helt sjukt!

Nu  på kvällen har jag upptäckt att våran 3månaders dotter är musikalisk. När jag dansade med henne i famnen så rapade hon...........................................................................................got it??

Min trötthet börjar göra sig gällande nu när min fru lägger in musik på sin Ipod och jag muttrar något om att tatuera in Apple loggan på det heliga.......mindre lyckad kommentar, men då snackar vi förbjuden frukt............haha......

Dags för te och sen tugga kudde.......................

RSS 2.0