Helvete, helvete....helvetes jävla skit!!

Jo du, VIVA Magnus & Brasse!!
Det var ett tag sen nu....men nu är jag tillbaka...i stil med häxan surtant så tänker jag spy ur mig lite just nu!

JÄVLA skitsnö....nu får det fan vara nog! Är så jävla trött på skiten, tyvärr kan jag inte trolla bort all snö!

Skit för att jag jobbade igår kväll -  jag missade STAR WARS på teven. Pick!

Fy fan för folk som inte står på sig!! Idag sa jag ifrån mig allt jobb från en krog då de börjar släppa in folk som ska vara portade för all framtid! Kommer att sakna kollegorna....

Usch för kanal 5 som mitt i Wipeout promotar för att man kan se mer av Linda Rosing på webben!! Vem fan vill det? Allt hon gör floppar ju, rena döden för alla programmakare!!


OCH NU till lite mer positiv inställning....


Snön har tiden emot sig, det går mot juvliga tider....

Jag har den filmen på DVD (star wars)....

Det finns fler krogar att jobba på.....

Det är frivilligt.....

Läste att Keira Knightley nästan dödades av skenande kor - det kunde ha blivit en ruskig KOllision!!

Färjestad regerar....hur fan "Honken" kunde koras till elitseriens bästa målvakt är ett mysterium. Gustafsson hade ju bättre räddningsprocent och är ju outstanding nu. Leksand däremot..............ingen kommentar

Arbetsförmedlingen i Leksand har infört "Speed Dating". Tja, jobb kan dom ju inte erbjuda...


  På onsdag blir lilla Ingrid en månad gammal. En matglad liten tös som växer så det knakar. Jag lider dock med henne, då hennes mage knorrar med magknip som vägrar ge med sig. Min vackra tjej...Tre underbara barn - ja fast de är grymt trotsiga - har jag fått av min underbara fru......Tack!

  Själv har jag faktiskt lyckats träna tre gånger under den gångna veckan....tokskönt. Har dock problem med armbågar så det blir bara mage och ben som tränas, samt lite kondition.

  Nej det får räcka för denna gång!


 

Lev väl, du gör det bara en gång!!


Ensam ung "kvinna" söker...

...Bröst!
  Våran lilla Ingrid är en riktigt matfrisk tös. Hon äter mycket och länge, det är riktigt härligt att se. Fortsätter det så här så kommer vi att få en liten sumobrottare. Nu får man hoppas att hon slipper de allergier som hennes båda bröder har, fast vi har ju rutin på sådant nu. Bröderna är superstolta över sin lillasyster och pussar friskt på henne.


Kanal 5 är besvikna för att Rosings program inte blivit den succé de hoppats på. Vad förvånad jag blir...Hennes dejtingförsök har man ju kunnat läsa i alla blaskor i flera år så det har ju folk redan tröttnat på - Old news!! Och de "lyckligt" utvalda kavaljererna verkar ju inte vara så mycket vettigare än de puckon som var med i Big Brother. Var de för udda för att ens bli utvalda till den serien eller?

Kleerup har gjort sin sista intervju i Sverige - äntligen! Han har ju inte direkt haft något intelligent att säga....

Hm, såg att Aftonbladet hade tips på hur man blev gravid på NOLLTID!! Va nu....inte ens 4 sekunder

Carolina Gynning har anmält en man för sexuellt ofredande och kräver besöksförbud. Kan det va Kleerup??

Brudarna äntligen hemma!

Tjoohoo!
  I lördags kom Sara och lilla Ingrid hem från BB. Helt makalöst att allt gått så bra! Det är nästan för bra för att vara sant. I onsdags när syresättning inte var så bra så såg jag framför mig en vecka på 33:an (barnintensiven). Sen efter en halvtimme med syrgas så funkade allt som det skulle och hon fick följa med till förlossningsavdelningen. Vilken känsla!! Hela tiden gnagde oron; andas hon riktigt? ska dom inte testa syresättningen?  osv. När jag såg Ingrid kura ihop sig vid sin moders bröst första gången, så visste jag. Det här kommer att funka! Glädjen var enorm och tårarna inte långt borta, det var så vackert!
  Nu har de sovit hemma en natt och det har gått super. Det är dags för mig att ansluta sig till dom nu, jag hörde hon knorra för ett tag sen så hon är nog mätt och snäll nu  :) Fast hon är faktiskt alltid snäll. Det finns också två stolta storebröder här som vakar som hökar över henne. Hon får det inte lätt när hon blir äldre...

  Sen måste jag kommentera lite om den stora vida världen!
Melodifestivalen!
  Thorleifs; ett levande bevis för att dansbandsälskare måste vara antingen sinnesjuka eller tondöva. De har haft en otroligt lång och aktiv karriär, men sångröst finns inte och taktkänslan var i klass med Mr Beans teddybjörn stundtals. Greasekänslan fanns enbart i form av den galt som sjöng.
  Sahlenes kollega, Maria Haukaas Storengs urringning får till och med Linda Rosing att rodna. Hon har ju mognat nu... Och ja, man har hört Star Pilots låt förr...De rappande idioterna borde hålla sig till fritidsgårdar och resten är knappt värt att nämna.
  Finers låt var bland de bästa liksom Ernmans låt. Ernmans har kanske inte finalens bästa låt, men det är den jag tror har störst chans i den stora finalen...

Nej fan, njut av livet.....skit i Melodifestivalen.....

tjooo

RSS 2.0