Första dagen...

...på resten av mitt liv. Det är dock inte så drastiskt som det låter. Idag har jag börjat mitt nya liv utan onyttigheter och slöhet. En sund frukost och Naturdiet är det som gäller i kombination med löpning varannan dag ska nog ge resultat.

Första dagen har varit väldigt upp och ner med blodsockerfall och känt mig orkeslös. Det har dock på det hela gått bra. Löprundan som var tänkt blev dock inte av för ovanstående orsaker, men hoppas på bättre flyt imorgon. Lite stats nu då:

Vikt. 90,7kg
Midjemått: 104cm
Bröstkorg: 103cm

Och nu till Åsiktsmaskinen:

* Anna Anka - som tagit över efter Rosing som min hackkyckling. Hon är den fula ankungen som växte upp och blev en riktig........skata!

* Zlatan - kungen av Rosengård har slagit till och blivit historisk. Han har nätat i de 4 första matcherna för sitt nya klubblag. Jaja, tänker de flesta. Det är väl inga problem att göra mål med sådana lagkamrater. Men varför har då ingen lyckats så tidigare??

Då var det avklarat

I onsdags gjorde jag det.....tatuerade mig för första gången. En intressant upplevelse men något som defenitivt kommer att ske igen. Det var Sari på Par i Hjärter som fick ta "oskulden" och det gjorde hon alldeles utmärkt. Jag har till 80% bestämt mig för hur den ska byggas ut ännu mer...

 mästerverket....

Sen lite skvallernytt.....

* Anna Anka - där snackar vi IQ fiskmås

* Avrättningen stoppas - Ursäkta, hålla på i 2 timmar att hitta en ven att sätta nålen i. Det klarar ju i princip vilken sjuksköterskestuderande som helst. Har man inte större rutin på avrättning än så, varför ens ha kvar det straffet?

* Ensam mamma söker - Ursäkta mig men va fan har hänt med programmet? Big Brother verkar ju rumsrent i jämförelse. Stackars barn som måste leva med sina mammor efteråt.....

Blattepappan...

Idag har jag varit på stan och fikat med min lilla dotter i barnvagn - en sk lattepappa. Men då jag dricker kaffet svart så måste det ju bli "blatte" pappa. Det är alltid lika trevligt att kriga mot kvinnorna på deras egna områden....undrar vad dom tänker?

"Åh, han måste vara arbetslös, stackars barn"

"Oj, så lik pappan hon var, stackars barn"

"Hm, mamman är karriärkvinna, stackars barn"


Jag tänker:

"Har dom inget bättre för sig - stackars kaféägare"

Förresten jag är inte rasist - har bara lite svart humor!!!

RSS 2.0