6 Dagar kvar

6 Dagar kvar
 
Tills vårt tredje barn kommer till världen. Jo vi vet, det är planerat kejsarsnitt, så innan lunch den 25februari är vi trebarnsföräldrar. Det kommer att vara en månad för tidigt fött så det dröjer nog innan alla är hemma. Det är med blandad förtjusning som man börjar om med amning, blöjbyten och dessa docksöta kläder. Dessutom lutar det åt en liten flicka, så mycket rosa blir det...


...Läste i Aftonbladet idag om en mamma som inte ville amma sitt barn, då hon förknippade brösten (sina) med sex. Hjälp! Första tanken var; brösten skapades inte för att fyllas med silikon utan för att mata nyfödda barn. Sedan spårade hjärnan ur fullkomligt....födde hon barnet vaginalt och i så fall varför då? Vaginan är ju också något sexuellt! När barnet är sjukt, används ändtermometer? Eller klassas det som sexuellt utnyttjande av spädbarn? Nåja, ibland är det inte sunt att skriva ner allt man tänker på  ;)

  Amma är det mest naturliga en mor kan göra för sitt barn och i mina ögon finns inget sexuellt med en ammande moder...kom igen för fan!!

Längtar.....


Kommentarer
Postat av: Peter

Det var som tusan... Grattis till graviditeten (så här alldeles efter ;)



Vill inte skrämmas, men jag är för tidigt född och jag blev ju hyfsat normal :p

2009-02-21 @ 23:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0